Bőrkiegyensúlyozó, bőrmegújító készítmények

A DRHAZI BALANCE koncepció a sérült, akár problémás bőrök ápolását és kiegyensúlyozását jelenti. 

Ha egészséges és szép bőrre vágyunk, akkor elsődleges célunk a bőregyensúlyunk helyreállítása legyen, mert AZ EGÉSZSÉGES BŐR AZ, AMIT FIATALÍTANI LEHET, A TÖBBI BŐRÁLLAPOTOT PEDIG ELSŐKÉNT kiegyensúlyoznunk KELL. Ez egyénenként más-más ápolást és kozmetikumot igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.

Az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, vagyis a bőr kiegyensúlyozása tapasztalataink szerint kizárólag olyan anyagokkal, kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre. A gyógynövényterápia,a bőrazonos hatóanyagokés a bio hightech sejtszintű regeneráció hatóanyagai valódi bőrregenerációra, valódi bőrmegújításra képesek.

Enyhébb esetekben - mint a bőrérzékenység, száraz, vízhiányos bőr vagy T zóna probléma tünetek esetén - a hatóanyagkozmetikumaink is kiváló bőrregenerálásra képesek. Komolyabb esetekben - mint akne, rosacea, vagy extrém érzékeny arcbőr esetén - komplex kozmetikai kezelésekkel egészítjük ki a hatóanyagkozmetikumokat. Valódi megoldásokat ajánlunk és a kiváltó okokat igyekszünk kezelni.

     

Emellett specialitásunk a 100 % természetes módon történő DEMODEX kiegyensúlyozó ápolás. Az általunk kidolgozott komplex módszer alkalmas a bőregyensúly visszaállítására és a normál bőrflóra helyreállítására. 


DRHAZI - AZ EGÉSZÉGES BŐR SZÉP