Miért jó nekünk a Biotechnológia?

Miért jó nekünk a Biotechnológia?

A MODERN KOZMETOLÓGIA ALAPJA

A bőr molekuláris felépítése és a bőrfunkciók ismerete alapján a biotechnológia egy ága növényi anyagokból készít intenzív hatású biztonságos hatóanyagokat. Az alap bio arckrémekbe építve kapjuk a hightech természetes medikozmetikumokat.

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha érdekelnek legújabb megosztásaink!

FELIRATKOZOM

A tudományos kutatás eredményeit szerencsére a szépségápolásban is kamatoztathatjuk. Napjainkban a bőr szerkezetét és működését már molekuláris szinten ismerjük és ez a megismerés olyan új hatóanyagok felfedezéséhez vezetett, amelyek a bőr élettani folyamatait mellékhatások nélkül segítik, mivel ezek maguk is a bőr szerkezetének, vagy működésének természetes elemei.

Ezen anyagokat a biotechnológia állítja elő számunkra (a biotechnológia minden olyan technológiát magában foglal, amelynek élő szervezetekhez van köze). Ezek orvosi tisztaságú sejtszintű hatásra képes formulák, velük emeljük a bio arckrémeket hightech medikozmetikummá.

Módszerei :

  • a hidrolízis,
  • az izoláció
  • a biofermentáció.

Valójában a növényi alapanyagokból koncentrált, célzottan (sejtszinten) ható hatóanyagokat állítanak elő, így képesek a növények regeneráló hatását sokszorosára növelni. Ez azt jelenti, hogy pl. 1 ml krémben akár 1000 kg-nyi növény hatóereje koncentrálódhat, illetve a hatóanyagok felszívódása és sejtszintű hatékonysága is valóban lehetővé válik.

Ilyen hatóanyagok :

  • a nanopeptidek - DNS szintű bőrregeneráló anyagok
  • a ceramid komplexek 
  • a liposzómák 
  • a bőrazonos hatóanyagok stb.

A modern kozmetológia új hatóanyagait felhasználó természetes medikozmetikumok hatékonysága sokszorosa lehet az általános bőrápoló bio kozmetikumoknak.

Ez a cikkünk is érdekelhet:

Új dimenziót nyitottak a peptidek a bőrfiatalításban

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha érdekelnek legújabb megosztásaink!

FELIRATKOZOM

 

Szeretném elsőként elolvasni a legújabb cikkeket.